ponedeljak, mart 19, 2018
   
Text Size

Prometheus Distribution doo

Imamo nameru da poboljšamo strukturu regionalnog tržišta. Iako postoji, nedovoljno je naklonjeno malima i onima u začetku. Smatramo da su sezonski proizvodi lokalnih povrtara i voćara, kao i trud porodičnih proizvođača nedovoljno afirmisani i prisutni stranom i domaćem tržištu. Zbog toga, smatramo da postoji potreba za konstantnom i profesionalnom distribucijom svežih proizvoda visokog kvaliteta.

Naši krajevi su uporno naklonjeni mnogim biljnim kulturama. Specifična plodnost zemlje je prednost koju mnogi povrtari i voćari poznaju. Njihov trud je vredan svakog ponosa. Naša vizija i želja jesu da svežina i ukusi domaćih bogatstva budu poznatiji i traženiji. Ne samo regionu, već celom svetu. Svu energiju unosimo u ovu ideju.

Svoju prodajno- distributivnu mrežu smo počeli sa razvijanjem na teritoriji Srbije. Danas, proizvodima iz veleprodajnog asortimana redovno snabdevamo maloprodajne i veleprodajne objekate. Prodaju na terenu vrše naši komercijalisti – menadžeri prodaje, a transport robe uglavnom vršimo vozilima iz sopstvenog voznog parka. Distribuciju, takođe, vršimo preko naših distributera, koji vrše snabdevanje lokalnih maloprodajnih objekata.

Ukoliko je vaše preduzeće zainteresovano za saradnju sa nama, bilo za distribuciju proizvoda Prometheus Distribution DOO, ili ste zainteresovani da se priključite našem prodajnom timu, molimo kontaktirajte nas.

Kontakt:037 / 44 88 00

060 / 3 202 111

logo-prometheus.png

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner