sreda, februar 21, 2018
   
Text Size

OKRUGLI STO “BIZNIS INOVACIONI GENERATOR – PODRŠKA KOMPANIJAMA NA PUTU KA USPEHU!“

Projekat je namenjen preduzetnicima i predstavnicima preduzeća, kao i mladim nezaposlenim licima, koji žele da unaprede svoja znanja i veštine za generisanje inovacija. KBIG sa svojim programom i nizom kreativnih alata, kroz usvajanje novih znanja i veština, podršku razvoja kreativnosti i inovativnosti, uz mentorsku pomoć, podržava razvoj i testiranje poslovnih ideja. Kroz takmičenje, poslovno povezivanje i promociju, KBIG omogućava mladima pokretanje novih poslovnih poduhvata, a preduzećima uspešnije upravljanja inovacijama sa ciljem unapređenja konkurentnosti i ostvarivanja poslovnog uspeha.

Pored poslovnog povezivanja, mentorstva i usavršavanja, projekat nudi i Softversku platformu za inovativni menadžment (SPIM), specifičan korisnički vodič za inovativni menadžment, koji je zasnovan na najnovijim informaciono komunikacionim tehnologijama. Svrha SPIM je konsalting za inovativni menadžment, odnosno širenje i podela najnovijih znanja, veština, najbolje prakse i relevantnih informacija iz inovativnog menadžmenta sa različitim korisnicima.

Ukoliko želite da unapredite svoja znanja i veštine za generisanje inovacija, nova poslovna rešenja i proizvode, kao i da besplatno promovišete svoju kompaniju i inovativne proizvode i proizvodnju kroz projekat KBIG , čija realizacija je u toku, verujemo da ćete prepoznati značaj Vašeg prisustva na Okruglom stolu.

Okrugli sto će biti održan u sredu, 12.04.2017. godine, sa početkom u 11.00 h, u sali RPK Kruševac, Balkanska 63 / 4. Rok za prijavu: 11.04.2017. Kontakt osobe: Dušica Vukčević Stojiljković, Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Aleksandra Aleksić, Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , 037 441 128.

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner