utorak, februar 20, 2018
   
Text Size

Нови конкурс Програма „Покрени се за посао“

Конкурс за нови, осми циклус националног донаторског програма ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО који спроводи НВО ЕНЕКА уз подршку друштврено одговорних компанија отворен је 25. октобра и трајаће до 31. јануара наредне године.

pokreni_se_na_posao.jpg

Програм има за циљ да подржи покретање и унапређивање малих и породичних предузећа широм Србије. Сви грађани са одрживим и креативним предузетничким идејама имају могућност да се пријаве на конкурс путем сајта www.pokrenisezaposao.rs

Кроз програм ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО ове године ће нових 100 предузетника добити бесповратна средства за куповину опреме неопходне за покретање или унапређење сопственог бизниса. Осим тога корисницима ће као и до сада на располагању бити велики број обука, као и саветодавна помоћ економских стручњака, који ће их упутити у основе малог предузетништва.

ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО реализује невладина организација ЕНЕКА, а за последњих седам година подржао 606 предузетничких идејам које су се развиле у одрживе послове. овако добри резултати обезбедили су подршку и великог броја партнера, па се током овог циклуса Национална служба за запошљавање, преко своје мреже филијала и канцеларија, информисати незапослена лица и помоћи им око пријављивања за програм ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО.

Конкурс је отворен до 31. јануара 2017. године. Детаљније информације о конкурсу, начину пријављивања као и сам формулар пријаве за конкурс можете пронаћи на сајту www.pokrenisezaposao.rs

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner